EC Software

Recherches associées: Avis sur EC Software | Offres d’emploi chez EC Software | Salaires chez EC Software | Avantages sociaux chez EC Software
      Entretiens chez EC Software Entretiens d’embauche pour Software Developer chez EC Software Entretien chez EC Software

Entretien pour Software Developer

28 mai 2019
      Chennai

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez EC Software (Chennai) en mars 2017

1 round only for technical and post to that had the HR round. Had discussion with COO before getting employed. At last had HR manager discussion. Interview process was good.

on python, mongodb and experience in aws

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez EC Software

Entretien pour Software Developer

16 janv. 2016
      Bengaluru

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez EC Software (Bengaluru) en avr. 2015

Interview was conducted through phone, then skype and then in person. The recruitment process was easy and swift. They were keen on understanding in our attitude towards a problem and are we aware of the modern technologies. They want good experienced people but they do not reject you because you are not an expert.

Are you aware about modern Javascript technologies? How does a webpage load? Explain in detail. What can you do to improve the page loading time of a webpage?

Entretien pour Software Engineer

20 avr. 2018
      Chennai

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez EC Software (Chennai) en janv. 2014

First round, is telephonic interview. that is for basic understanding of development. second round is face to face interview, technical interview. third round is hr round. finally met ceo of the company for getting offer

javascript apply call and bind methods?