Domino

Recherches associées: Avis sur Domino | Offres d’emploi chez Domino | Salaires chez Domino | Avantages sociaux chez Domino
      Entretiens chez DominoEntretiens d’embauche pour pizza bezorgrn chez DominoEntretien chez Domino

Entretien pour pizza bezorgrn

17 janv. 2018
      Duiven

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Domino (Duiven) en nov. 2017

ik was de eerste die gesolliciteerd had voor een nieuwe vestiging in duiven en ik mocht komen mevr vd hoofdkantoor belde en ik had een bevestiging via de mail ontvangen ik zou gebeld worden voor een gesprek mijn eerste baantje maar tot heden niet gebeld ik heb het kantoor nog gebeld van dat ik nog niets gehoord had maar de vestiging was al open ze ging erachter aan en ik zou gebeld worden tot heden niets meer gehoord en ik had me zo op vetheugd

niet want ik heb nooit meer wat van gehoord