Docbyte

Recherches associées: Avis sur Docbyte | Offres d’emploi chez Docbyte | Salaires chez Docbyte | Avantages sociaux chez Docbyte
      Entretiens chez DocbyteEntretiens d’embauche pour Tech Support Engineer chez DocbyteEntretien chez Docbyte

Entretien pour Tech Support Engineer

22 oct. 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Docbyte en sept. 2024

Since its small company, they dont have recruiter. Nor HR. Well HR is CFO and someone else at the same time. For me it was a big no. The interviewer didn’t represent himself. Starred to ask questions -do u know this feature or that, and made not happy face when i said « no i dont know ». Then he added «i had different expectations ». I wish he read my resume before the call, where everything is written clearly. He also mentioned that there will be a lot of self learning, which is separate from onboarding, meaning - u r on ur own. Not that i was waiting, but he ghosted me and never even sent email saying that they wont continue with my application.

Knowledge about different systems etc