Dell Technologies

Recherches associées: Avis sur Dell Technologies | Offres d’emploi chez Dell Technologies | Salaires chez Dell Technologies | Avantages sociaux chez Dell Technologies
      Entretiens chez Dell TechnologiesEntretiens d’embauche pour Client Tech Support Associate chez Dell TechnologiesEntretien chez Dell Technologies

Entretien pour Client Tech Support Associate

6 mars 2016
      Gurgaon, Haryana

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Client Tech Support Associate chez Dell Technologies

Entretien pour Client Tech Support Associate

11 juin 2014
      Round Rock, TX

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Dell Technologies (Gurgaon, Haryana) en août 2012

Process was easy. First round was face to face interview with the recruiter. Second round over video conference but we can't see the interviewer. Got the offer on the same day. they give a situation and wants to know how we act in it. Overall easy process but a little long process for a day.

Tell me about yourself. Difficult situation you have faced in previous jobs. Why are leaving your previous company.

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Dell Technologies (Round Rock, TX) en avr. 2014

I received initial contact via email to fill out an additional application. Then I called from a recruiter with a few initial pre-qualification questions. Next I was scheduled for an interview withing a week. My interview was with two leadership personnel. They asked tech support questions about computers internal and external type questions.

Most Difficult question: What is the difference between a HUB and a HUB switch? Most Unexpected Question: What is your one guilty pleasure?