DXC Technology

Recherches associées: Avis sur DXC Technology | Offres d’emploi chez DXC Technology | Salaires chez DXC Technology | Avantages sociaux chez DXC Technology
      Entretiens chez DXC TechnologyEntretiens d’embauche pour Cyber Security Analyst chez DXC TechnologyEntretien chez DXC Technology

9 févr. 2025
      Kuala Lumpur

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Cyber Security Analyst chez DXC Technology

2 oct. 2024
      Taguig

J'ai passé un entretien chez DXC Technology (Kuala Lumpur)

For Japanese Speaker position, you will be going through two interviews. Unfortunately I can't remember if they are dependent on each other. First interview is for technical knowledge, and the second for language and personality. The talent acquisition staff will liaise with you on your interview dates, so the process shouldn't take long. For me, the whole process from interview to result announcement took just two weeks.

Describe your knowledge on cybersecurity. Tell us what you know. What did you learn, what can you do, and so on.

J'ai passé un entretien chez DXC Technology (Taguig)

The interview is smooth and the interviewer shows enthusiasm in the course of the whole interview. They always assure you to be as calm when you are talking to them.

Which university did you graduate

6 sept. 2024

J'ai passé un entretien chez DXC Technology

Easy questions to basic. Scenario based questions. Basi cyber questions. Policies procedure. Client management. Consulting scenario. Cloud security questions from aws azure. 3 rounds 2 tech and 1 hr. Salary negotiation in last round. Depending upon project they are recruiting.

What is encryption and how to encrypt data