DRC Systems

Recherches associées: Avis sur DRC Systems | Offres d’emploi chez DRC Systems | Salaires chez DRC Systems | Avantages sociaux chez DRC Systems
      Entretiens chez DRC SystemsEntretiens d’embauche pour Associate Software Engineer chez DRC SystemsEntretien chez DRC Systems

Entretien pour Associate Software Engineer

12 juil. 2025

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez DRC Systems en sept. 2023

The campus placement process consisted of a Technical Round with MCQ questions from core Computer Engineering subjects and OOPs, followed by a face-to-face Technical Interview and a final HR Round.

Explain Merge Sort and its time complexity

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Software Engineer chez DRC Systems

Entretien pour Associate Software Engineer

5 oct. 2025

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez DRC Systems en sept. 2025

There are mainly 5 rounds starting with a general apt-reasoning round containing basic aptitude, reasoning, data interpretation, image mcqs along with some oops mcqs.(time is slightly less). Next round consist mcqs of dbms, dsa and also of sql queries. Then there are 2 dsa questions. I have got one question to invert binary tree and other one is to remove kth node from last in Linked list. some other students got topo sort and queue based problem. Next round selection was purely done on the basis of these two dsa solution. Only 15 students are selected for next round. Then comes technical interview consisting solving dsa problems on array, string, sorting in front of interviewer, questions on oops, dbms, sql , system design and also from resume were asked. After that there is a managerial round consist question mainly of scenario based and situation based. Also some question from resume. This round mainly focuses on communication skills. Then at last there is a hr round consisting basic hr questions like master plans, achievements, failures, about family, etc.

Your biggest failure and achievement