DP Architects

Recherches associées: Avis sur DP Architects | Offres d’emploi chez DP Architects | Salaires chez DP Architects | Avantages sociaux chez DP Architects
      Entretiens chez DP ArchitectsEntretiens d’embauche pour Senior Associate chez DP ArchitectsEntretien chez DP Architects

Entretien pour Senior Associate

19 août 2024
      Singapour

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez DP Architects (Singapour) en juil. 2023

Went twice with different team and directors. Based on honest feedback and interest to job scopes. Hence, a second interview with another director and team which thought would’ve been a good fit. Friendly and open minded process, but I think the corporate HR processing is notoriously not reliable for finding people with talent and culturally diverse for a creative industry.

Why do you want to join us?