DECA Games

Recherches associées: Avis sur DECA Games | Offres d’emploi chez DECA Games | Salaires chez DECA Games | Avantages sociaux chez DECA Games
      Entretiens chez DECA GamesEntretiens d’embauche pour Data Anlayst chez DECA GamesEntretien chez DECA Games

Entretien pour Data Anlayst

5 mars 2025
      Germay

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez DECA Games (Germay)

The interview started well, but the interviewer asked irrelevant questions, making it seem like he wanted me to fail deliberately. He became overly specific to business matters, making it difficult.

Asked me about business formulas
      Réponse de DECA Games
      Thank you for sharing your experience with DECA's interview process. We're sorry to hear that your experience with the interview did not meet your expectations. We always aim to provide an engaging and informative experience, as well as create a welcoming experience for candidates at all stages of the hiring process. Of course, we genuinely appreciate your interest in DECA Games and your feedback. Your input is invaluable in helping us become a better organization, and we will take your comments into consideration as we strive to create a more positive candidate experience. Thank you once again for your time and for considering DECA Games as a potential employer.