DAT Solutions

Recherches associées: Avis sur DAT Solutions | Offres d’emploi chez DAT Solutions | Salaires chez DAT Solutions | Avantages sociaux chez DAT Solutions
      Entretiens chez DAT SolutionsEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer chez DAT SolutionsEntretien chez DAT Solutions

Entretien pour Senior Software Engineer

21 oct. 2022

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez DAT Solutions en oct. 2022

First round recruiter Second round hiring manger Third round technical I assume next round would have been hr Contacted by third party company named alpine I answered all the questions but still got the rejection. So weird they said nothing but they are not proceeding further, super unprofessional. I would avoid wasting time interviewing for them

Simple linter Design related to data processing

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software Engineer chez DAT Solutions

Entretien pour Senior Software Engineer

21 juil. 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez DAT Solutions en juil. 2022

Initial phone screen with HR, around half an hour. Short, informal conversation with the hiring manager, about 45 minutes. Group interview with potential teammates, around an hour. Questions about job experience, systems design, and general questions to feel out your technical expertise.

Tell me about technical challenges you've had in handling large amounts of data. How does your current employer handle continuous integration and code testing, and how would you do it in an ideal world?