CustomerXPs

Recherches associées: Avis sur CustomerXPs | Offres d’emploi chez CustomerXPs | Salaires chez CustomerXPs | Avantages sociaux chez CustomerXPs
      Entretiens chez CustomerXPsEntretiens d’embauche pour Software Engineer(Internship) chez CustomerXPsEntretien chez CustomerXPs

Entretien pour Software Engineer(Internship)

29 mai 2022
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez CustomerXPs (Bengaluru) en juil. 2021

There are 2 teams, Product and Customization. 1st round is common for both teams. Round 1: MCQ, 1 liner, Coding (google meet with webcam on) Round 2: *for product team: again face to face coding round and some logical aptitude questions. (offline) *for customization team: theoretical questions related to Java, DSA, some logical questions.

Round 1 - Online test There were 3 sections in the test 1. MCQ (basic java/core java) 2. One liner Answer (why pointers not used? What is exception, JDBC, Servlet, etc) .... Learn basics of Java from YouTube 3. Coding Questions (Anagram, deadlock, PrimenNmber or not) You can code in Java or any coding language you know Round 2 - Technical Interview #prepare for good introduction "Topics to study" OOPS concepts Types of Data Structures Core Java Types of Exceptions in java Types of errors What is Product lifecycle? API why Java is used Servlet JDK, JVM difference Bank loan procedure (steps) Intellij Idea (any IDE used for programming) 1 logical aptitude question