Ctac

Recherches associées: Avis sur Ctac | Offres d’emploi chez Ctac | Salaires chez Ctac | Avantages sociaux chez Ctac
      Entretiens chez CtacEntretiens d’embauche pour Key Account Manager chez CtacEntretien chez Ctac

Entretien pour Key Account Manager

13 août 2020
      Anvers

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Ctac (Anvers) en juil. 2020

Na een sollicitatie van linkedin ben ik via e-mail uitgenodigd om met een man die als recruiter werkt voor het bedrijf. Hier had ik een heel goed gevoel tijdens het gesprek en was het een goede eerste kennis test. Ze wisten duidelijk heel goed waar ze naar op zoek waren, alleen liet deheer mij in een anekdote weten dat ze een vrouw een half jaar terug niet hadden aangenomen omdat deze zeer zwaarlijvig was en dat geen goed uithangbord voor het bedrijf zou zijn (deze was al in een vergevorderd stadium van het proces).

Wat zou je doen als een bedrijf niet tevreden is en je om een korting vraagt?

Met welke besluitnemers denk je dat je het beste kunt praten om een deal rond te krijgen?