Crypto.com

Recherches associées: Avis sur Crypto.com | Offres d’emploi chez Crypto.com | Salaires chez Crypto.com | Avantages sociaux chez Crypto.com
      Entretiens chez Crypto.comEntretiens d’embauche pour Data Engineer chez Crypto.comEntretien chez Crypto.com

12 mars 2026
      Hong Kong

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Crypto.com (Hong Kong)

HR call first, then hackrank technical review about sql and python. the sql question is about primary key and other sql concept. python quesiton is about lamda function. they were easy question if you are familiar with the concepts

does primary key allow null

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Data Engineer chez Crypto.com

17 mai 2026

J'ai passé un entretien chez Crypto.com

First round is an Hackerrank coding questions. Second round is online technical questions. All questions revolving data engineering knowledge and a few SQL optimization questions. I personally liked the interview process because the interviewer did not focused too much on my inexperience on a new domain but instead focus on data engineering knowledge I possess.

What is your view of pandas, its pros and cons in ETL workload

21 janv. 2025

J'ai passé un entretien chez Crypto.com

2 rounds HR + panel interview with ~5 team members. They ask a lot of business questions not only tech. They like to ask questions related to my side projects.