Crocker Art Institute

Recherches associées: Avis sur Crocker Art Institute | Offres d’emploi chez Crocker Art Institute | Salaires chez Crocker Art Institute | Avantages sociaux chez Crocker Art Institute
      Entretiens chez Crocker Art InstituteEntretiens d’embauche pour Graphic Designer chez Crocker Art InstituteEntretien chez Crocker Art Institute

Entretien pour Graphic Designer

4 oct. 2021
      Sacramento, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Crocker Art Institute (Sacramento, CA) en mai 2021

Initial phone screen, followed by two virtual panel interviews. The first was with the direct team, the second panel consisted of external department heads and the Director/CEO. They were also considering administering a skills assessment test but ultimately decided to opt out and provide an offer instead.

How are you considering or incorporating DEAI initiatives in your current role?

Are you open and receptive to outside perspectives?

Why do you want to work here, what interested you in applying to the Crocker?

Tell us about your previous experience, what's a project you're proud of or were interested in working on?

Describe a challenging work experience, how you handled it, and what you learned from it?

What are you interested in or working on outside of work?