Cqlsys Technologies

Recherches associées: Avis sur Cqlsys Technologies | Offres d’emploi chez Cqlsys Technologies | Salaires chez Cqlsys Technologies | Avantages sociaux chez Cqlsys Technologies
      Entretiens chez Cqlsys TechnologiesEntretiens d’embauche pour Senior IOS Developer chez Cqlsys TechnologiesEntretien chez Cqlsys Technologies

Entretien pour Senior IOS Developer

28 juil. 2024
      Mohali, Punjab

J'ai passé un entretien chez Cqlsys Technologies (Mohali, Punjab)

Technical Round: This round focuses on evaluating your technical knowledge and skills. You can expect questions related to iOS development, such as: Core concepts of Swift and Objective-C (if applicable) iOS frameworks (UIKit, Core Data, etc.) Design patterns (MVC, MVVM, etc.) Memory management RESTful APIs and networking Debugging and performance optimization Knowledge of Apple's design principles and interface guidelines The interviewers may also ask about your past projects, how you handled certain technical challenges, and your experience with tools like Git and continuous integration systems. Machine Round: This round involves a practical task where you will be given a coding problem or a small project to complete within a certain timeframe. It typically assesses your problem-solving skills, coding efficiency, and your ability to translate requirements into working code. You might need to: Implement a feature or fix a bug in an existing codebase Create a new app or component from scratch Optimize a piece of code for better performance Showcase your understanding of UI/UX principles

Questions related to below concepts can be asked: Core concepts of Swift iOS frameworks (UIKit, Core Data, etc.) Design patterns (MVC, MVVM, etc.) Memory management RESTful APIs and networking Debugging and performance optimization Knowledge of Apple's design principles and interface guidelines