Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur Coolblue | Offres d’emploi chez Coolblue | Salaires chez Coolblue | Avantages sociaux chez Coolblue
      Entretiens chez CoolblueEntretiens d’embauche pour Landing Page Specialist chez CoolblueEntretien chez Coolblue

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

19 oct. 2021
      Employé (anonyme)
      Offre acceptée
      Expérience positive

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Landing Page Specialist chez Coolblue

3 oct. 2017
      Employé (anonyme)
      Offre acceptée
      Expérience positive
      Entretien moyen

Candidature

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Coolblue en sept. 2017

Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Coolblue

Entretien

Eerst een intro gesprek, vervolgens een verdiepend gesprek met toekomstige collega's, capaciteiten test die je op locatie moest maken, tot slot een case met een business manager die verdiepende vragen stelt. Als dit allemaal ok was, aanbod.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Waarom Coolblue, waarom deze rol, conversie berekenen

Entretien

Sollicitatieprocedure erg positief ervaren. Benaderd door een recruiter voor een kennismaking en vervolgens binnen 3 weken het eerste en tweede gesprek en ook een aanbod gehad. Na elke ronde steeds snel antwoord en uitgebreide feedback. Vóór het eerste gesprek IQ-testen gemaakt en tijdens het tweede gesprek een case. Beide van prima niveau. Ik was tevreden met het aanbod en heb het geaccepteerd.

Questions d'entretien [3]

Question 1

Waarom wil je bij Coolblue werken? Waarom in deze functie?

Question 2

Leg uit wat SEO is en hoe het werkt.

Question 3

Wat zou je verbeteren aan de website?
      avatar
      Réponse de Coolblue
      8y
      Hoi Coolblue'er, Wat leuk om te horen dat je het aanbod hebt geaccepteerd. Bedankt voor je positieve feedback. Onze mondhoekjes gaan ervan omhoog! Met vriendelijke groet, Lotte - Recruitment Specialist Employer Branding

27 août 2017
      Candidat à l'entretien anonyme
      Aucune offre
      Expérience neutre
      Entretien difficile

Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Coolblue

Entretien

Mijn ervaring met de sollicitatieprocedure bij Coolblue is dat ze iemand zoeken die heel erg zeker is van wat hij/zij wil. Deze functie is erg specifiek en ze verwachten ook een erg specifieke onderbouwing waarom jij geschikt bent voor deze functie. Dit is voor recentelijk afgestudeerden zonder werkervaring erg lastig (naar mijn mening). Wat ik wel fijn vond is dat ze erg geïnteresseerd is in jou als persoon. Aangezien ik net was afgestudeerd en erg veel zin had in een e-commerce baan maar niet super specifiek deze functie kon beargumenteren is het geen match geworden.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Beschrijf de klantreis van een klant op Coolblue van binnenkomst via Google tot het moment van aankoop
      avatar
      Réponse de Coolblue
      8y
      Beste sollicitant, Dankjewel voor de tijd die je hebt genomen om deze review te schrijven. We waarderen je feedback! Met vriendelijke groet, Katja - Recruitment Specialist bij Coolblue