Continental

Recherches associées: Avis sur Continental | Offres d’emploi chez Continental | Salaires chez Continental | Avantages sociaux chez Continental
      Entretiens chez ContinentalEntretiens d’embauche pour Administrative Assistant ID 175502 chez ContinentalEntretien chez Continental

Entretien pour Administrative Assistant ID 175502

9 sept. 2012
      Sumter, SC

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Continental (Sumter, SC) en août 2012

Interview Process: Very professional. Keep calm, two man interview. Will get asked to tell your job history - BE BRIEF. Scale 1-10 Excel skills - PowerPoint skills - can you do pivot tables? Keep eye contact between both and relax. You need to sell your visual image and confidence. Even though its in Sumter - PROFESSIONAL DRESS! I was in proper attire, and looked out of place for Sumter.

In last two years, what have you done exceptional?

Out of all your jobs, is there anything else you did that was not asked of you to do?

You suddenly have a flat tire . . . how do you go about handling it?