Collabera Digital

Recherches associées: Avis sur Collabera Digital | Offres d’emploi chez Collabera Digital | Salaires chez Collabera Digital | Avantages sociaux chez Collabera Digital
      Entretiens chez Collabera DigitalEntretiens d’embauche pour Network Engineer chez Collabera DigitalEntretien chez Collabera Digital

Entretien pour Network Engineer

22 déc. 2023
      Noida

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Collabera Digital (Noida) en janv. 2023

Aptitude Test: It assesses your skills, logical reasoning, and problem-solving abilities, focusing on numerical, verbal, and abstract reasoning to gauge your suitability for a role. Group Discussion (GD): This involves a group of candidates discussing a given topic, allowing assessors to evaluate communication skills, teamwork, leadership, and analytical thinking. HR Interview: The final step involves a one-on-one conversation with HR, assessing your personality, cultural fit, motivations, and behavioral aspects to determine your suitability for the company.

Explain your personality ? Your work process.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Network Engineer chez Collabera Digital

Entretien pour Network Engineer

17 sept. 2025
      Roorkee

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Collabera Digital (Roorkee) en avr. 2025

Round 1: simple Aptitude Test. Round 2: Questions based on networking, such as what DNS is. Round 3: HR Questions, like 1. Tell me about your family. 2. What is the role of your Mother? 3. When did you last celebrate your birthday? Mainly focused on communication and English speaking skills.

Tell me about yourself, what is DNS