Coforge

Recherches associées: Avis sur Coforge | Offres d’emploi chez Coforge | Salaires chez Coforge | Avantages sociaux chez Coforge
      Entretiens chez CoforgeEntretiens d’embauche pour Senior Java Developer chez CoforgeEntretien chez Coforge

7 déc. 2024
      Bangalore Rural

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Coforge (Bangalore Rural) en déc. 2024

It was offline interview, conducted in Marriott Fairfield whitefield banglore, it was very smooth process , when my interview started, interviewer asked me to relax, have water, he started asking me questions on strings, maps, Java memory management, one code to count characters in string, and explain the project architecture when he heard about my current project, he asked me, do you like this project i said no, he was too friendly after the interview he suggested me where i need to improve my self as i was lacking practical knowledge, i liked it the most, he was truly gentleman, he even recommended some materials for learning.

Write a code to count each character from string

What is the data type preferred to use in map as key

How do you communicate between micro services

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Java Developer chez Coforge

15 mars 2026

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Coforge en mars 2026

2 technical after that one hr after documents submitted then they release offer letter . Easy process everything was smooth and well with given time schedule. Interview is quite difficult

Java spring boot,sql, more focus on spring boot

20 mars 2026
      New Delhi

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Coforge (New Delhi) en févr. 2026

Technical and Lead Role 1-Recuiter Ask details like java epirience and pan 2-Screening Round 3- first Tech round 4- Second tech round 5-Manager Round 6-HR Round and Salary discusions Joining date discutions,

What is the hashCode() contract? String vs StringBuilder vs StringBuffer

Real Production Problems and how to mitigate it

ACID vs BASE 👉 Why do NoSQL systems prefer BASE?