Codilar Technologies

Recherches associées: Avis sur Codilar Technologies | Offres d’emploi chez Codilar Technologies | Salaires chez Codilar Technologies | Avantages sociaux chez Codilar Technologies
      Entretiens chez Codilar TechnologiesEntretiens d’embauche pour Magento Developer chez Codilar TechnologiesEntretien chez Codilar Technologies

11 janv. 2017
      Bengaluru

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Codilar Technologies (Bengaluru) en mars 2016

2 Technical round interview , and one hr round . 1st round will be basics and 2nd round will give some tasks and measure candidates efficiency. In 1st round questions from php, sql , javascript , css. Will ask about the framework that candidate know. If experienced in magento they will ask from magento.

About MVC

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Magento Developer chez Codilar Technologies

7 nov. 2017
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Codilar Technologies (Bengaluru) en nov. 2017

Had applied through naukri. Direct Face-to-Face round. Covered Html, css, javascript, php, ajax and at last on Magento. I had experience in Magento 2.0 version but the interviewer had experience on Magento 1.9 version. Process finished in confusion as he thought I was answering wrong and I didn't knew that interviewer had no clue on Magento 2.

How to hide the selected products price in magento?

29 nov. 2017
      BTM Layout

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Codilar Technologies (BTM Layout) en oct. 2017

It was simple , since I did not mention php in resume , they asked questions on c,c++,java, .net an d asked me to write a program on patterns. The whole company looks friendly.

Write a pattern of stars in the shape of a square and its diagnols ?