CodSoft

Recherches associées: Avis sur CodSoft | Offres d’emploi chez CodSoft | Salaires chez CodSoft | Avantages sociaux chez CodSoft
      Entretiens chez CodSoftEntretiens d’embauche pour Web Developer chez CodSoftEntretien chez CodSoft

29 mai 2025
      Coimbatore

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Web Developer chez CodSoft

10 juil. 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez CodSoft (Coimbatore) en oct. 2023

The process involves filling out a form and making a payment. After that, you’ll complete three assigned tasks. Upon successful completion, a certificate will be awarded as recognition.thats it the process

nothing just skills that y

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez CodSoft

i have been applied for the summer intern i don't get the interview call i just got the training proccess in which i have to simply done a taks given by them and after completion i got a certificate

18 août 2024
      Bangalore Rural

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez CodSoft (Bangalore Rural) en févr. 2024

it is good and we can learn more in it. I specially learnt about git and few technologies. We can gain knowledge and experience. They also provide certifications. its great!

Why shld we hire you?

25 sept. 2024
      Sat home

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez CodSoft (Sat home) en janv. 2024

In a fresher SDE interview, I faced questions on data structures, OOP concepts, and algorithms. I solved coding problems on arrays and linked lists, followed by behavioral questions. Overall it was an easy-medium level.