Closed Loop Recycling

Recherches associées: Avis sur Closed Loop Recycling | Offres d’emploi chez Closed Loop Recycling | Salaires chez Closed Loop Recycling | Avantages sociaux chez Closed Loop Recycling
      Entretiens chez Closed Loop RecyclingEntretiens d’embauche pour Marketing chez Closed Loop RecyclingEntretien chez Closed Loop Recycling

Entretien pour Marketing

4 août 2016

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 mois. J'ai passé un entretien chez Closed Loop Recycling en oct. 2015

I submitted my application via Indeed.com and had a skype interview probably three weeks later. It was very casual; they are looking for self-starters who can work in team environments with a sense of humor. That was in October; I had my second interview in March, when they had narrowed down their pool of applicants. I was offered and accepted the position in early April.

What is your sense of humor? Do you prefer to be told what to do, or can you create work for yourself?