Cleveland Clinic

Recherches associées: Avis sur Cleveland Clinic | Offres d’emploi chez Cleveland Clinic | Salaires chez Cleveland Clinic | Avantages sociaux chez Cleveland Clinic
      Entretiens chez Cleveland ClinicEntretiens d’embauche pour Senior Research Assistant chez Cleveland ClinicEntretien chez Cleveland Clinic

Entretien pour Senior Research Assistant

15 févr. 2017

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Cleveland Clinic en févr. 2017

The woman received my CV from a colleague. She reached out to me, sent me a link about her research and she asked me if I would be interested in a Skype interview. She was really great. She start off asking about the weather, and then she proceed to ask questions. She then introduce her research for twenty minutes and asked if I had any questions. I did. The interview went very well.

Tell me about yourself?

When do I intend to go to medical school?

When can I start?