Classic Rock

Recherches associées: Avis sur Classic Rock | Offres d’emploi chez Classic Rock | Salaires chez Classic Rock | Avantages sociaux chez Classic Rock
      Entretiens chez Classic RockEntretiens d’embauche pour Office Associate/Data Entry chez Classic RockEntretien chez Classic Rock

Entretien pour Office Associate/Data Entry

18 août 2015
      San Jose, CA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Classic Rock (San Jose, CA) en juin 2015

Phone interview first then in-person interview. The employee also let all employees meet you to see if you are a good fit. In the interview, self-described DISC personality was used and discussed. Standard interview questions, such as what type of person do you see you are, and talking about your working habits, such as whether you are a multi-tasker or not.

Are you more goal-oriented or relationship-oriented?

What is the work project you involved in the last year?