CitiusTech

Recherches associées: Avis sur CitiusTech | Offres d’emploi chez CitiusTech | Salaires chez CitiusTech | Avantages sociaux chez CitiusTech
      Entretiens chez CitiusTechEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer chez CitiusTechEntretien chez CitiusTech

Entretien pour Senior Software Engineer

9 mai 2026
      Singapour

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez CitiusTech (Singapour) en janv. 2025

There was a codility test for around 3 hours and then 2 round of Technical interview . Critical C# Topics * Dictionaries / HashSets * LINQ * async/await * Task parallelism * Collections * String manipulation * Nullable handling * Exception handling

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software Engineer chez CitiusTech

Entretien pour Senior Software Engineer

11 mai 2026

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez CitiusTech en mai 2026

Interview was went well. Process was good. coding environment was easy to code. Interviewer asked about the scenario based questions. conversation was nice. looking for the candidate to be strong from scratch of the project.

Entretien pour Senior Software Developer

27 avr. 2026
      Pune

J'ai passé un entretien chez CitiusTech (Pune)

Got invite from naukari. attended interview L1 discussion for .Net developer position. Interview was very easy. common questions. but still not shortlisted. My Suggestion to Citustech that please don't waste candidates time.

Entretien pour Sr. Software Engineer

22 mars 2026
      Pune

J'ai passé un entretien chez CitiusTech (Pune)

L2 Round and HR round it tools around 2 weeks after following up many times got offer with good hike L2 interview automated java and selenium oops concept and API testing mostly asked Selenium questions

Difference between Findelement vs Findelements