Circleback

Recherches associées: Avis sur Circleback | Offres d’emploi chez Circleback | Salaires chez Circleback | Avantages sociaux chez Circleback
      Entretiens chez CirclebackEntretiens d’embauche pour Sales chez CirclebackEntretien chez Circleback

Entretien pour Sales

4 mars 2015
      Vienna, VA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Circleback (Vienna, VA) en août 2014

Tough process, they use an assessment and are good interviewers. Clearly got the feel they knew what they were doing. Met with several of the leaders there which was cool but they were pretty sharp interviewers also. They take recruiting seriously as they seem to have been burned by bad hires in the past.

Explain to me a situation where a prospective client gave you an unexpected Objection. Why was it unexpected and how did you handle it.

Q: What was one thing that they asked you?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales chez Circleback

Entretien pour Sales

13 nov. 2015
      Vienna, VA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Circleback (Vienna, VA) en sept. 2015

Multiple phone interviews, followed by face-to-face, then, on-site. You will be contacted by your immediate manager, who will conduct an initial screen, followed by a phone interview by two or three of your potential peers. Finally, a face-to-face interview will precede an on-site visit, and, after that, an offer should be extended.

Why should we take you over someone with comparatively more experience?