Cincinnati Bengals

Recherches associées: Avis sur Cincinnati Bengals | Offres d’emploi chez Cincinnati Bengals | Salaires chez Cincinnati Bengals | Avantages sociaux chez Cincinnati Bengals
      Entretiens chez Cincinnati BengalsEntretiens d’embauche pour Suites Manager chez Cincinnati BengalsEntretien chez Cincinnati Bengals

Entretien pour Suites Manager

5 août 2020
      Cincinnati, OH

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Cincinnati Bengals (Cincinnati, OH)

I had originally applied for, and made it to a final stage interview, an alternate role. Based upon my background and experience I was turned down for that position but encouraged to apply for this role. The interview consisted of a phone interview with the direct who oversaw this position. It lasted well beyond our scheduled 30 minute call and ultimately I believed it had gone really well. Unfortunately, after a thank you letter and a few attempts to follow up I never received any communication back which I found incredibly unprofessional and in poor form.

How do you handle time management and juggling many different responsibilities at the same time? How have you handled an upset or difficult conversation with a customer?