Channable

Recherches associées: Avis sur Channable | Offres d’emploi chez Channable | Salaires chez Channable | Avantages sociaux chez Channable
      Entretiens chez ChannableEntretiens d’embauche pour Frontend Developer chez ChannableEntretien chez Channable

Entretien pour Frontend Developer

17 août 2022
      Utrecht

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Channable (Utrecht) en juil. 2022

First I applied the job from Linkedin Then I got mail from HR to introduce myself on video call First video call with HR (expectation, introduce the company, salary window etc) Home assignment (small but covered important isssues) Live Coding

They are expecting hands on experience
      Réponse de Channable
      Thank you for taking your time to review our recruitment process, we really appreciate it! Good luck with your career going forward :)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Frontend Developer chez Channable

Entretien pour Frontend Software Engineer

20 juil. 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Channable en avr. 2022

Intro call discussing goals, motivation, work history, followed by a live React technical interview. I have heard there will now be an additional assignment step before the live challenge. Final interview is a culture fit interview with team lead + CPO. Overall very straightforward with no tricks or surprises, everyone was very helpful throughout the process.

What is your experience in React / TypeScript
      Réponse de Channable
      We are very glad to read that you enjoyed our Recruitment process! It is our goal to make this journey, which can be a bit stressful, as smooth as possible :)