Cevo (Australia)

Recherches associées: Avis sur Cevo (Australia) | Offres d’emploi chez Cevo (Australia) | Salaires chez Cevo (Australia) | Avantages sociaux chez Cevo (Australia)
      Entretiens chez Cevo (Australia)Entretiens d’embauche pour AWS Consultant chez Cevo (Australia)Entretien chez Cevo (Australia)

Entretien pour AWS Consultant

23 juil. 2023
      Melbourne

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Cevo (Australia) (Melbourne) en mars 2021

Usually 3 rounds 1 First round is with HR cevo will try to assess communication skills and see if candidate is aligned culturally 2 Second round is technical. One of the senior/principal will assess candidate technically. It can be bit intense. 3 Third round is with director this round is behaviourial

Scenario based technical questions. How we can design fault tolerant scalable solutions. Have you ever suggested a solution to client ? How did you do it?