Celsior Technologies

Recherches associées: Avis sur Celsior Technologies | Offres d’emploi chez Celsior Technologies | Salaires chez Celsior Technologies | Avantages sociaux chez Celsior Technologies
      Entretiens chez Celsior TechnologiesEntretiens d’embauche pour SSE- Development chez Celsior TechnologiesEntretien chez Celsior Technologies

Entretien pour SSE- Development

17 avr. 2026
      New Delhi

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Celsior Technologies (New Delhi) en avr. 2026

First got the JD with wrong number of years experience required. Recruiter refused to correct that & told me that it is between him & me & I can ask for any designation I wish for. A Red flag. Then interview happened & mostly I was not able to answer properly but still I got positive response & when I asked about the feedback details then recruiter suggested me not to worry about that, it is positive. Another Red flag. So, I refused to such recruiter.

Anagram question for coding. Some general questions about SpringBoot, Swing, GCP, Java, Database, Microservices, RestAPI. A suggestion to all, such companies take general easy interviews to hire the people or their billing but after hiring you can lose the job easily also due to lack of next project.