Celeb-AI

Recherches associées: Avis sur Celeb-AI | Offres d’emploi chez Celeb-AI | Salaires chez Celeb-AI | Avantages sociaux chez Celeb-AI
      Entretiens chez Celeb-AIEntretiens d’embauche pour Software Development Engineer (SDE) chez Celeb-AIEntretien chez Celeb-AI

20 juil. 2024
      New Delhi

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Celeb-AI (New Delhi) en juil. 2024

first round ->aptitude some topics like permutation and combination,percentage,time and work,simplification, profit and loss, puzzles, permutation and combination topic-based questions, c++ code,python code snippet,number system, second round ->technical coding test third round->technical interview, fourth round ->hr interview.

dsa question like array,sorting,string, prepare just basic coding question.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Development Engineer (SDE) chez Celeb-AI

20 oct. 2024
      New Delhi

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Celeb-AI (New Delhi) en oct. 2024

Easy to moderate questions based on linked list binary search aptitude round was quite simple but length according to time given.you have to write code on paper itself 3 questions out of which you have to attpt 2

Merge sort binary search linked list append

10 févr. 2024

J'ai passé un entretien chez Celeb-AI

They took three rounds. The first one was aptitude followed by technical and HR interview. In aptitude the basically ask simple reasoning and programming questions from c++/python. In technical interview they ask about your projects and your skills.

They basically ask you from the machine learning.