Capital Infotech

Recherches associées: Avis sur Capital Infotech | Offres d’emploi chez Capital Infotech | Salaires chez Capital Infotech | Avantages sociaux chez Capital Infotech
      Entretiens chez Capital InfotechEntretiens d’embauche pour Web Content Writer chez Capital InfotechEntretien chez Capital Infotech

Entretien pour Web Content Writer

26 août 2018
      Barrackpore

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Capital Infotech (Barrackpore) en août 2018

The selection procedure is mainly of two parts, namely interview and induction. The interview is actually a 3 round process; wherein the first step you will have to take a grammar test online. It you qualify for the same, then you will be given a topic to write on; then on qualifying the same, you will be allotted to work on a live project. If everything goes well, you will be called for induction, which is for maximum 2 days. If you pass this phase, then voila! U get the offer letter :)

Very usual questions of why content this job , what do you know about this, have you any prior experience in this field, what are your expectations & so on.