Canonical

Recherches associées: Avis sur Canonical | Offres d’emploi chez Canonical | Salaires chez Canonical | Avantages sociaux chez Canonical
      Entretiens chez CanonicalEntretiens d’embauche pour Software Engineer, Commercial Systems chez CanonicalEntretien chez Canonical

Entretien pour Software Engineer, Commercial Systems

13 janv. 2022
      Amsterdam

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Canonical (Amsterdam) en janv. 2022

The stages for this process are: Review of your application package Written interview Standardised aptitude and personality assessment Culture fit & HR/Recruiting interview Technical assessment and team interviews Hiring manager & senior leadership Interviews Offer

What excites you about the opportunity for a career at Canonical? In what areas have you focused on success in your studies and career? What in your journey has led to you now pursuing a career at Canonical? At high school or university, what did you achieve that you would consider exceptional? What are your strengths as a software engineer? Describe your level of skill with your best programming language and how you've achieved that. Describe your level of skill working with Linux as a developer, and as an administrator, and how you've attained that. Which Canonical products and services would you most like to work on? How do you ensure quality in the software you write or maintain? Can you describe steps that you have taken to excel at quality? What experience do you have using or contributing to open source?