CZ

Recherches associées: Avis sur CZ | Offres d’emploi chez CZ | Salaires chez CZ | Avantages sociaux chez CZ
      Entretiens chez CZEntretiens d’embauche pour Medewerker Recruitment & Employer Branding chez CZEntretien chez CZ

Entretien pour Medewerker Recruitment & Employer Branding

25 sept. 2025
      Tilburg

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez CZ (Tilburg) en mai 2025

Kort nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld door een medewerker uit het team waarin ik mogelijk zou komen te werken. Ze hadden mijn CV bekeken en waren enthousiast, maar wilden zeker weten dat ik de functie goed begreep. Ik gaf aan dat dit het geval was en dat ik erg enthousiast was over de rol. Vervolgens werd ik uitgenodigd voor een prettig en informeel eerste gesprek. Tussendoor hadden we contact over mijn salarisindicatie, waarna ik werd uitgenodigd voor een tweede gesprek en een assessment. Tijdens het tweede gesprek bespraken we mijn assessment en werden er verdiepende vragen gesteld. Kort daarna kreeg ik te horen dat ik een aanbod zou ontvangen. Het hele sollicitatieproces was binnen drie weken afgerond. Ik kijk er met een goed gevoel op terug.

Je zit in een zelfstandig werkend team, wat als iedereen bezig is en je even geen taken hebt om uit te voeren?