C-Metric

Recherches associées: Avis sur C-Metric | Offres d’emploi chez C-Metric | Salaires chez C-Metric | Avantages sociaux chez C-Metric
      Entretiens chez C-MetricEntretiens d’embauche pour Senior PHP Developer chez C-MetricEntretien chez C-Metric

Entretien pour Senior PHP Developer

21 mai 2019
      Ahmedabad

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez C-Metric (Ahmedabad) en mai 2019

Time westing process. First of all hr called me and ask detail question about you and technology she took around 20 minutes. They scheduled for 1st practical round. Today I reached on schedule time but they did not configured system so I waited for 1 hour then practical took around 1 hour and practical was in laravel. I selected in first round so scheduled back to back technical round. I applied for laravel and hr short listed my profile for laravel developer. But interviewer took my interview for wordpress and CodeIgniter I said them, I applied for laravel technology also I am ready to work with js technology so they ask me some questions in it. After technical round, HR came to me and said me that we are looking person who work in wordpress and CodeIgniter. How ridiculous they are? I already mentioned in my resume also I said them on phone call that I am working in laravel and interested in laravel only. Wested my 4 hours and paid half day for nothing.

Ask questions in work wordpress and CodeIgniter.