Byborg Enterprises

Recherches associées: Avis sur Byborg Enterprises | Offres d’emploi chez Byborg Enterprises | Salaires chez Byborg Enterprises | Avantages sociaux chez Byborg Enterprises
      Entretiens chez Byborg EnterprisesEntretiens d’embauche pour Staff Software Engineer chez Byborg EnterprisesEntretien chez Byborg Enterprises

Entretien pour Staff Software Engineer

6 août 2025

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Byborg Enterprises

Do not waste your time with this company. Applied: April 10th First response: April 14th HR interview booked at earliest oppourtunity: Originally booked for the 14th May (+ 1 month and 4 days from application) but moved to the 29th April. Standard HR interview Second response: 7th May Technical interview: 19th May Third response: 22nd May Final interview: 26th May Fourth response: 28th May (Looking promising but something going on internally...) Offer sent: 2nd July (1+ months after final interview...) Offer accepted Automated rejection letter from HR system: 29th July Official rejection letter: 6th August ("We regret to inform you that we must withdraw the job offer extended to you on Wednesday 2nd July 2025. This decision follows internal reorganization and resource optimization. ") Do not waste your time with this company.

Describe the principles of SOLID?