Bridgestone Americas

Recherches associées: Avis sur Bridgestone Americas | Offres d’emploi chez Bridgestone Americas | Salaires chez Bridgestone Americas | Avantages sociaux chez Bridgestone Americas
      Entretiens chez Bridgestone AmericasEntretiens d’embauche pour National Technical Manager chez Bridgestone AmericasEntretien chez Bridgestone Americas

Entretien pour National Technical Manager

27 mars 2015
      Indianapolis, IN

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Bridgestone Americas (Indianapolis, IN) en janv. 2011

Firestone tries to promote from within. They post jobs internally and interview any possible fits before looking outside the company. Once the job posting expires, they interview internal people, usually with several managers and an HR representative. There is then a delay, up to a few weeks, while the managers decide if one of the candidates is a fit or if they need to continue looking.

Typical questions. What are your three strengths? What are three weaknesses? Name a time when you failed, and tell us how you handled it. Where do you see yourself in 5 years?