Braille Institute

Recherches associées: Avis sur Braille Institute | Offres d’emploi chez Braille Institute | Salaires chez Braille Institute | Avantages sociaux chez Braille Institute
      Entretiens chez Braille InstituteEntretiens d’embauche pour Marketing Specialist chez Braille InstituteEntretien chez Braille Institute

Entretien pour Marketing Specialist

16 sept. 2019
      Los Angeles, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Braille Institute (Los Angeles, CA) en août 2019

The process is extremely long and inconvenient. You are required to conduct a phone interview, followed with a 2-hour in-person interview, and then another 3-hour in-person interview. I had to take two full days off work to attend these in-person interviews. The entire process felt disorganized and some of the employees you interview with, a total of 7, don't all act like they are happy to be there. One interviewer was disappointed when I said a social media marketing campaign I drafted took three months to draft. He said he would need a campaign idea finalized in a matter of weeks. That may be possible, but you get what you put into it. It was a very bizarre experience that I would not want to go through again to another company.

Tell us about a time you had a project that was completed quickly?