Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur Booking.com | Offres d’emploi chez Booking.com | Salaires chez Booking.com | Avantages sociaux chez Booking.com
      Entretiens chez Booking.comEntretiens d’embauche pour PHP-ontwikkelaar chez Booking.comEntretien chez Booking.com

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

25 nov. 2014
      Aucune offre
      Entretien moyen

Candidature

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Booking.com (Amsterdam) en nov. 2014

Entretien

Aanvankelijk was het gesprek met een recruiter die mijn gegevens aan booking doorgaf en ze accepteerden de data. Meestal belt HR eerst om je te controleren, maar deze keer gingen ze de directe route en plande een telefonisch interview met de ontwikkelaars. Tijdens het telefoongesprek spraken we via Skype, er waren twee ontwikkelaars en ik had toegang tot Titanium waar ik mijn oplossing voor hun probleem kon coderen. Ze gaven me monsters van web server toegang logbestand en de taak was om de oplossing te coderen om zo met een lijst van IP adressen te komen die het meest voorkwamen in het logbestand. Ze hadden ook vragen over sorteer algoritmes, Big O notaties en optimalisaties. Ze waren tevreden met mijn telefoon interview dus vroegen ze me om naar hun kantoor in Amsterdam te komen, ongeveer 4 weken later (zij betaalden voor de vliegticket en boekte het hotel voor 3 dagen) Hun sollicitatiegesprek bestaat uit 3 delen: 1) Praten met HR 2) Gesprek met ontwikkelaars deel I 3) Gesprek met ontwikkelaars deel II Man van HR stelde me de normale vragen over motivaties, toekomstplannen en salaris. Tijdens het eerste technische gesprek gaven ze me een grafiek met data (die geïnterpreteerd kan worden als een eindige reeks van gehele nummers (1,3,19,12, 3, -2, -5, 2, 15, ...) en wilden dat ik met een code kwam om zo de grootste piek hierin te vinden. Je moet de oplossing coderen op een stuk papier. Ze stelden me ook vragen over Internet Robots (spiders), met welke maatregelen zou ik komen om te voorkomen dat spiders teveel verzoeken zouden doen. In het andere technische gesprek was de taak om de benodigde stappen uit te leggen om op de proppen te komen met een zogenaamde "Tag cloud" van beoordelingen van gebruikers op booking.com’s Hotel Pagina, je moet komen met een DB schema, stappen uitleggen om het in te vullen, optimalisatie etc. Alle interviewers waren erg aardig, probeerden te helpen en gaven constant hints.

Niks was te moeilijk.
      Répondre à cette question

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme PHP-ontwikkelaar chez Booking.com

25 juin 2014
      Offre refusée
      Entretien difficile

Entretien

Werd gebeld door een hr medewerker die me vroeg waarom ik bij Booking.com wilde werken. Vervolgens maakte hij een afspraak voor het technische gesprek de week erna en kreeg ik de bevestigingsmail. Het technische gesprek werd afgenomen door 2 technische mensen. Eén van de vragen vereiste dat ik het antwoord codeerde op Titanpad, zodat ze mee konden kijken.

Question 1

Een zakelijke vraag: Hoe verdient Booking.com geld?
      1 réponse

14 août 2014
      Aucune offre
      Entretien moyen

Candidature

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Booking.com (Amsterdam) en mai 2014

Entretien

Eerst twee telefonische sollicitatiegesprekken, daarna een persoonlijk gesprek in het hoofdkantoor in Amsterdam. Booking betaalde de volledige reis, inclusief hotel en vlucht. Gesprek duurde 4 of 5 uur. Er waren 3 delen met 2 verschillende interviewers op elke behalve 1ste . 1ste deel was met HR. Ze vertelde over de kosten van het levensonderhoud, we bespraken; verhuis, salaris en meeverhuizende partner vragen. 2de was een technisch gesprek. Ik liet mijn presentatie zien, 2 programmering opdrachten opgelost. 3de waren meer algemene product-level taken, aantal technische en marketing taken.

Question 1

Hier is voorbeeldafbeelding van enkele algoritme (soort grafiek lopen). Schrijf programma tot uitvoering van hetzelfde algoritme.
      2 réponse(s)