Boermarke

Recherches associées: Avis sur Boermarke | Offres d’emploi chez Boermarke | Salaires chez Boermarke | Avantages sociaux chez Boermarke
      Entretiens chez BoermarkeEntretiens d’embauche pour Allround operator chez BoermarkeEntretien chez Boermarke

Entretien pour Allround operator

2 sept. 2021
      Enschede

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Boermarke (Enschede) en mars 2020

Zeer aangename ervaring. Ik ben netjes ontvangen door de medewerkers van de personeelszaken. Zij hebben mij een introductie gegeven. Vervolgens heb ik met de leidinggevende van de desbetreffende afdeling een rondje gemaakt binnen de productieruimtes. Ik vond het een zeer aangename ervaring en het feit dat ze enorm goed de sfeer die heerst binnen de organisatie, konden overbrengen gaf mij enorm veel vertrouwen.

Wat is de reden, dat je op zoek bent naar iets anders? Wat denk je hier te vinden en wat heb jij nodig om goed te kunnen functioneren.