Body Xchange

Recherches associées: Avis sur Body Xchange | Offres d’emploi chez Body Xchange | Salaires chez Body Xchange | Avantages sociaux chez Body Xchange
      Entretiens chez Body XchangeEntretiens d’embauche pour General Manager chez Body XchangeEntretien chez Body Xchange

Entretien pour General Manager

12 juil. 2017
      Bakersfield, CA

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Body Xchange (Bakersfield, CA) en nov. 2013

Interview process was not difficult if you have prior experience. For those who do not have prior experience then you'll will find it difficult to have answers for specific questions. Looking for highly motivated and gritty workers. Will ask questions on views of sales management style and how to accomplish month sales goals.

How will you make sure to hit monthly club goal?