Board Intelligence

Recherches associées: Avis sur Board Intelligence | Offres d’emploi chez Board Intelligence | Salaires chez Board Intelligence | Avantages sociaux chez Board Intelligence
      Entretiens chez Board IntelligenceEntretiens d’embauche pour Lead Full Stack Engineer chez Board IntelligenceEntretien chez Board Intelligence

Entretien pour Lead Full Stack Engineer

12 sept. 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Board Intelligence en sept. 2025

short interview with internal recruiter, short interview with tech lead, longer pair programming interview, cultural fit with CTOs. After all that, they told me the job wasn't available! Everyone I spoke with was great, except for the CTOs -- one of them was a real jerk who seemed like he was trying to go for a power play to look useful, and grilled me on things I had already been vetted for.

how would you change this code to make it more modular?