Blue Yonder

Recherches associées: Avis sur Blue Yonder | Offres d’emploi chez Blue Yonder | Salaires chez Blue Yonder | Avantages sociaux chez Blue Yonder
      Entretiens chez Blue YonderEntretiens d’embauche pour Software Development Engineer chez Blue YonderEntretien chez Blue Yonder

Entretien pour Software Development Engineer

29 déc. 2023
      Hyderâbâd

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Blue Yonder (Hyderâbâd) en déc. 2023

It was a two-week process containing Three rounds. 1. Technical Round-1 2. Technical Round-2 3. HR round. In the first round, they focus on Data Structures and Algo coding problems and time complexities and in the second round they focus on practical knowledge of your skill set in in-depth questions. Unfortunately, I did not clear 2nd round.

Round 1: 1. Analytical questions asked 2. Find all anagrams in a list of strings Round2: 1. Requestbody annotation in Spring boot and follow up question on its internal working. 2. Spring vs Spring boot 3. Multi-threading callable vs runnable 4. SOLID principles 5. Design Patterns