Bigint Media

Recherches associées: Avis sur Bigint Media | Offres d’emploi chez Bigint Media | Salaires chez Bigint Media | Avantages sociaux chez Bigint Media
      Entretiens chez Bigint MediaEntretiens d’embauche pour Junior Software Consultant chez Bigint MediaEntretien chez Bigint Media

Entretien pour Junior Software Consultant

26 déc. 2016
      Thāne

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Bigint Media (Thāne) en juil. 2016

First there was a Pen-paper test which includes 3 sections: Section 1: Java basic coding questions(Quesn 1 to 10) Marks:10 No negative marking. Asked some basic coding questions based on operators, if else, for loop, exception handling, threads, etc. But yes, cutoff for this section is 60%. Section 2: Puzzle type section(Quesn 11 to 20) Marks:10 Again no negative marking. The puzzles questions is asked from indiabix.com. There was one arrangement problem,verbal analogy and statement(causes and its effects) problem from same(indiabix.com).Do practice thoroughly from indiabix. As it is questions was asked in this section.Cutoff for this section is 50%. Section 3: Essay Writing Marks:5 Write the essay in(20-25 line) one of the following:a) corruption in india b) Autobiography of pen c) an HR at a railway station. Timing is 45 minutes(includes all sections). After that HR said, if u get shortlisted , will call you.

must know basic of Programming Asp.net Basic Sql Server and must have done some small project