Betterment

Recherches associées: Avis sur Betterment | Offres d’emploi chez Betterment | Salaires chez Betterment | Avantages sociaux chez Betterment
      Entretiens chez BettermentEntretiens d’embauche pour Staff Software Engineer chez BettermentEntretien chez Betterment

Entretien pour Staff Software Engineer

18 juin 2019

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Betterment en janv. 2019

Applied online. A recruiter reached out and the process started from there. It was a fairly straight forward process. I interviewed some time ago, but going by some of the newer posts they seem to have brought some consistency to their process. When I interviewed it was a codeshare problem, but it seemed like the problems were pretty open-ended and I couldn't really tell if I did well or not. Clearly, I did not as I did not get an onsite interview. Regardless everyone treated me with respect during the interview process

How would you design a method queries to fetch data from a database (for instance how would you retrieve records for an Animal Table)

Write code to join two tables (Animal/Food) for instance.

How would you aggregate results?

How would you design the tables?