BairesDev

Recherches associées: Avis sur BairesDev | Offres d’emploi chez BairesDev | Salaires chez BairesDev | Avantages sociaux chez BairesDev
      Entretiens chez BairesDevEntretiens d’embauche pour Finance Manager chez BairesDevEntretien chez BairesDev

7 avr. 2025

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez BairesDev en avr. 2025

Andrea checked with me some questions about i put on my profile at bairesdev, then she asked me what type of company and roles i would like to work. Then 8 question, then she showed me the type of contract and some especifications.

About my biggest project in finance.
      Réponse de BairesDev
      Your feedback on our application process is truly appreciated. Our aim is to ensure a smooth and welcoming experience for all applicants. Thank you for sharing your thoughts. This inspires us to keep improving our process!

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Finance Manager chez BairesDev

24 mars 2025
      São Paulo,

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez BairesDev (São Paulo, ) en mars 2025

The recruiter asked questions regarding my skills and abilities, previous experience and past challenges as well as main goals for my career. Also explaneid the hiring process, type of contract and next steps.

What you consider your top 3 skills?

6 déc. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez BairesDev en déc. 2024

I found out the job opportunity on linkedin and did the application on bairesdev website. After that, i scheduled a meeting according to recruiter calendar and had a pre screening conversation with him.

Why working as a team leader is important for you?
      Réponse de BairesDev
      Your feedback on our interview is greatly appreciated! We aim to create a positive and constructive experience for all candidates. Thank you for sharing your insights. This inspires us to keep refining our approach.