Axiata Group

Recherches associées: Avis sur Axiata Group | Offres d’emploi chez Axiata Group | Salaires chez Axiata Group | Avantages sociaux chez Axiata Group
      Entretiens chez Axiata GroupEntretiens d’embauche pour Management Trainee chez Axiata GroupEntretien chez Axiata Group

19 mars 2023

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Axiata Group

Passed through up until the group assessment stage. Everything went well. I was in the wishlist but no response from the talent team afterwards even after many follow ups. Was hoping to get responses from the team

Case studies about towers and need to prepare a deck

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Management Trainee chez Axiata Group

17 oct. 2021
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Axiata Group (Kuala Lumpur) en sept. 2021

Interviewer: Chief People Officer - The interview took 30 minutes. - The interviewer asked me mostly about myself, nothing technical, if you know yourself well, you will nail it! - Was given time to ask my questions. - Great back and forth communication.

1) Tell me about yourself. 2) How did you score your CGPA? 3) Tell me a time where you failed to achieve something and what did you do to make sure the next time you try, you don't fail? That's all I remember

23 juil. 2013

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Axiata Group en mars 2010

Two rounds, 1 face-to-face followed by a group interview if you pass. Group interview involves simulated day of work through email assignments with case study on proposed new project. Conclusion to be debated within group to align and finalize on one answer.

With your qualifications, you can find better paying jobs, why axiata?