Axe Group

Recherches associées: Avis sur Axe Group | Offres d’emploi chez Axe Group | Salaires chez Axe Group | Avantages sociaux chez Axe Group
      Entretiens chez Axe GroupEntretiens d’embauche pour Java Developer chez Axe GroupEntretien chez Axe Group

Entretien pour Java Developer

3 oct. 2023
      Sydney

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Axe Group (Sydney) en nov. 2021

Received email to provide more detail about role, including visa status, tech skill regarding the role. After that, attend in a online interview. You have 30 mins to review a piece of java code, finding any errors. Do not need run it, code provided by word file. You will be required to open camera during whole interview process.

None questions are asked, just reviewing code snippets.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Java Developer chez Axe Group

Entretien pour Software Developer Java

7 juin 2022
      Sydney

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Axe Group (Sydney)

A call from recruiter to discuss about the roles and responsibilities previous experience, Interview process, what axe group is doing. Would you be interested in the role. Then a code review has been scheduled

Code review:- A Java code is given you need to correct the code and write the review for it.

Entretien pour Java Developer

23 sept. 2021

J'ai passé un entretien chez Axe Group

The job was for remote role and i gave interview from perth. It was easy i just had to review some code. After that the interview finished and after some days i got rejection. . . . .

Just some code was given to review