Aviva

Recherches associées: Avis sur Aviva | Offres d’emploi chez Aviva | Salaires chez Aviva | Avantages sociaux chez Aviva
      Entretiens chez AvivaEntretiens d’embauche pour Commercial Underwriter chez AvivaEntretien chez Aviva

Entretien pour Commercial Underwriter

13 févr. 2020
      Perth, Écosse

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Aviva (Perth, Écosse) en août 2019

applied internally for the position while working as Customer Service Advisor, applied online, received email asking to attend interview a few weeks later, interview was conducted onsite at Aviva Perth office, in a small meeting room off to the side, one interviewer, one other person taking notes, asked a bit about myself then asked 4 questions

Describe an occasion where you felt you went the extra mile (aligned to Aviva's 'Care More' value

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Commercial Underwriter chez Aviva

Entretien pour Commercial Underwriter

14 mars 2019

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Aviva

Management was very nice. Asked standard questions and took the time to really get to know me. Went through a few interviews which lasted about 30-60 minutes long. Any questions I asked were answered and not just shrugged off.

Past Experience Situational type questions