Avature

Recherches associées: Avis sur Avature | Offres d’emploi chez Avature | Salaires chez Avature | Avantages sociaux chez Avature
      Entretiens chez AvatureEntretiens d’embauche pour Coordinador De Carrera chez AvatureEntretien chez Avature

Entretien pour Coordinador De Carrera

1 juin 2019
      La Plata

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Avature (La Plata)

El contacto con el representante de Avature fue muy ameno y cordial. Considero positivo que se explicara en el primer contacto el proceso general de selección. Durante la entrevista para el representante de Avature mencionó que la entrevista podría servir para considerar el perfil en otras búsquedas y, desde mi punto de vista, se perdió el foco de la conversación. No fue claro cuando se mencionó la forma de remunerar de Avature a sus recursos.

Que elija una aplicación que conozca como para explicársela a un alien
      Réponse de Avature
      Thank you for your feedback! We are happy to hear you enjoyed the interaction with our team. We have a work culture that is based on collaboration and we want to set this impression right from the start. Regarding working towards more than one position, we do our best at Talent Acquisition to be consultative and find the best job for you. To find what we usually call "maximum interest / maximum impact" we need to dig deeper than when interviewing for one job alone. However, we strive to do this as orderly as possible, to lead interviews without loosing focus and we are taking your feedback into account. Regarding our compensation structure, we encourage you to ask your Talent Acquisition Specialist for more information in this regard. We do our best to communicate clearly, but if we failed to do so, we are always available for clarification or additional information.