Automation Anywhere

Recherches associées: Avis sur Automation Anywhere | Offres d’emploi chez Automation Anywhere | Salaires chez Automation Anywhere | Avantages sociaux chez Automation Anywhere
      Entretiens chez Automation AnywhereEntretiens d’embauche pour SWE Intern chez Automation AnywhereEntretien chez Automation Anywhere

Entretien pour SWE Intern

14 sept. 2025
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Automation Anywhere (Bengaluru) en août 2024

Interview Process Technical Round 1 (Moderately Difficult) Focus on Java concepts (OOPs, collections, exception handling, multithreading basics). JavaScript concepts (closures, async/await, DOM basics). Basic–moderate coding questions (string manipulation, arrays, collections) – usually done by screen sharing and coding live. DSA fundamentals like searching, sorting, recursion, and time/space complexity. Technical Round 2 (Moderately Difficult) Deeper dive into automation frameworks (Selenium, Playwright, TestNG/JUnit). Coding + debugging exercises with emphasis on writing clean, maintainable code. Testing concepts – e.g., “How will you test a pen?” (creative + structured test case thinking). Managerial Round Discussion on real project experience, challenges faced, handling bugs, and collaboration with dev teams. Situation-based scenarios (e.g., handling production bugs, prioritizing test cases, managing release pressure). Evaluates communication, ownership, and decision-making skills. HR Round Covers culture fit, career aspirations, strengths/weaknesses, and salary expectations. Discussion about role alignment, growth opportunities, and work environment.

Focus on Java fundamentals and OOPs concepts (inheritance, polymorphism, abstraction, encapsulation, collections). DSA basics – arrays, strings, linked lists, recursion, searching & sorting.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme SWE Intern chez Automation Anywhere

Entretien pour SWE Intern

15 avr. 2026
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Automation Anywhere (Bengaluru)

It was nice, but try to remember the fundamentals of DSA and OOPs because the majority of the questions are from there, and you need to learn advanced level thing basics are enough. But concepts should be clear, remember the 4 pillars of OOPs properly.